Vragen en Antwoorden

Ik heb nog nooit een Sudoku gemaakt, hoe kan ik meespelen?

Als je nieuw bent met dit fenomeen dan zal je in het begin veel moeite hebben om ook maar de simpelste puzzel op te lossen. Daarom hebben wij op onze website een paar handige artikelen gemaakt waarin je stap voor stap leert om een spel op te lossen. Kijk hiervoor bij het tabje uitleg. Ben je al iets beter dan hebben wij ook een aantal belangrijke technieken online gezet zodat jij nog sneller deze verslavende Sudoku’s op kunt lossen.

Kan ik online spelen met mijn tablet of ander mobiel apparaat?

Ja dit kan. De meeste spellen op onze pc en laptop website zijn gemaakt in Flash, deze kun je alleen met de eerstgenoemde apparaten spelen. Als je naar onze site gaat met een mobiel apparaat dan schakelt deze automatisch over naar de mobiele versie zodat je deze spellen ook gewoon lekker kunt spelen met een tablet en smartphone, de spellen zijn hier ook speciaal voor aangepast.

1 of meerdere online Sudoku’s werken niet of niet goed.

Er kunnen verschillende problemen zijn, kijk eerst eens of je nog wel een internet verbinding hebt. Ook kan het zijn dat de software die je nodig hebt om de puzzels te spelen niet up-to-date is. Als je er niet uitkomt kun je ons even een e-mail sturen, wij lossen het probleem voor je op!

Zijn de online Sudoku spellen gratis?

Ja, al het materiaal dat op onze website staat is gratis, je hoeft niet bang te zijn dat je ineens toch ergens voor moet betalen en we beloven dat alles altijd gratis zal blijven.

Ik kom er niet meer uit...

Ben je met een moeilijke Sudoku bezig en lukt het niet meer, loopt je helemaal vast en zie je echt geen mogelijkheden? Wees niet bang. De makers van deze site zijn zelf ook fan van het populaire spelletje en helpen je graag met moeilijke puzzels. Sterker nog, we vinden dit soort problemen zelfs leuk! Stuur ons even een mailtje en leg het probleem voor, wij zullen je dan helpen om deze op te lossen.